vrijdag 16 januari 2015

Celebrate Today!

Hallo en leuk dat je mijn website bezoekt! 

Verjaardagskaartjes komen altijd van pas, je kunt er dan ook nooit genoeg van in voorraad hebben. Met de stempelset Celebrate Today en de bijpassende Balloon framelits Dies heb je in een handomdraai een leuke kaart gemaakt. Bijvoorbeeld deze:


Alle producten komen uit de nieuwe Lente-/ zomercatalogus. Een overzicht van de gebruikte materialen vind je onderaan dit blogbericht.

Het gestanste woord Enjoy komt overigens uit de set stansen van de Mini Treatbag Thinlits die. Hiermee kun je een ontzettend schattig zakje maken, zoals ik in {dit bericht} liet zien. En er zitten heel veel accessoires bij.


Er zijn elke week op woensdag nieuwe Weekly Deals. Een selectie van producten met aantrekkelijke kortingen. Hier links op de site vind je een overzicht van de huidige deals. Deze weekaanbiedingen zijn geldig tot en met aankomende dinsdag.

De volgende bestelling wordt aankomende zaterdag 17 januari geplaatst. Dus mail me als ik iets voor je mee kan meebestellen. E-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:



********************************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten. Tijdens Sale-a-Bration (6 januari – 31 maart) 50% korting op de verzendkosten (normaal: € 5,50) bij bestellingen vanaf € 60 (geldt niet voor bestellingen via de webshop). 

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuk en vrolijk verjaardagkaartje. Altijd handig om op voorraad te hebben!