donderdag 26 februari 2015

Bonus: Nieuwe gratis producten tijdens Sale-a-BrationSale-a-Bration is in volle gang en tot 31 maart a.s. kun je nog GRATIS producten kiezen.

En om het nog leuker te maken heeft Stampin' Up! -als klap op de vuurpijl- nog eens 4 bonusproducten toegevoegd aan de Sale-a-Brationcollectie. Waaronder 2 stempelsets en prachtig vellum. Ik moet zeggen dat deze producten echt SUper zijn. Je kunt ze vanaf 1 maart tot het einde van Sale-a-Bration gratis kiezen bij besteding van (elke) € 60. Klik op de onderstaande flyer om de producten beter te bekijken. 


Mocht er nog iets op je Stampin' Up!-verlanglijstje staan, dan is de maand maart bij uitstek geschikt om je bestelling te mailen. Dat kan per mail: mail@stampinclubnederland.nl. Bovendien bespaar je minimaal 50% op de verzendkosten. 

De verzamelbestelling van zaterdag is vanwege deze leuke nieuwe producten 1 dagje opgeschoven, naar 1 maart. Je kunt je bestelling mailen tot uiterlijk 28 februari 17.00 uur. 
Uiteraard kun je ook een losse bestelling plaatsen op elke dag van de week. Ook dan is het mogelijk te besparen op de verzendkosten. 

Een fijne dag vandaag!

Groeten,
Yvonne


Geen opmerkingen: