dinsdag 10 februari 2015

K.J.E.G. - Koop Je Eigen Geschenk

Hallo en welkom! Een poosje geleden ben ik aan de slag gegaan met een andere nieuwe set uit de Lentcatalogus. Deze set heet Hey, Valentine. De stempels in deze set zijn superleuk voor kinderen. Mijn zoontje was bijvoorbeeld helemaal weg van dit schattige piraatje.


Ik heb de afbeeldingen gestempeld met Memento inkt en ingekleurd met de alcoholmarkers van Stampin' Up! - de Blendabilities. Voor de kaart combineerde ik de achtergrondstempel Worldmap met het maritieme Designer Papier uit de jaarcatalogus.

Wil je ook eens meer weten over het inkleuren met deze markers? Geef je dan op voor de workshop 'Werken met alcoholmarkers' op 20 februari a.s. Er zijn nog een paar plekjes vrij en aanmelden kan nog tot zaterdag 14 februari a.s.


Voor het tweede kaartje maakte ik met de envelop punchboard een cadeau-envelopje. Het idee voor de basis kwam ik {HIER} tegen. Voor de teksten heb ik gebruik gemaakt van de nieuwe Nederlandse stempelset K.J.E.G. (Koop Je Eigen Geschenk).


Een leuke set met veel verschillende teksten, in diverse formaten. Een overzicht van alle Nederlandse stempelsets kun je {HIER}  vinden.


En het is nog steeds Sale-a-Bration! Aankomende zaterdag wordt er weer een bestelling geplaatst. Wil je meebestellen? Stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl
Bij besteding van elke € 60 ontvang je een gratis product!

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kaarten, Yvonne.