dinsdag 31 maart 2015

Nieuwe catalogus Stampin' Up! - Kaartje met Sheltering Tree

Afgelopen week had ik een kaartje nodig voor een overlijden. Nooit leuk om te verzenden en ik heb dergelijke kaartjes ook eigenlijk niet op voorraad. Ik besloot dat ik de stempel set Sheltering Tree voor het kaartje zou gebruiken. Het is een mooie set, die je voor echt elke gelegenheid kunt gebruiken. Hieronder het resultaat.Ik gebruikte de kleuren Pear Pizzaz en Early Espresso en combineerde dit met Sahara Sand en de fiets in zwart. Een eenvoudige maar mooie kaart is het geworden.


De stempelset die ik gebruikte komt uit de lentecatalogus. Deze geldt nog tot 2 juni a.s. Na deze datum zijn de producten uit deze catalogus niet meer bestelbaar. 

****Nieuwe jaarcatalogus *****
De jaarcatalogus loopt ook af op 2 juni a.s. Dit is iets eerder dan gebruikelijk in verband met het feit dat de lancering van de Jaarcatalogus 2015-2016 in alle Stampin' Up! markten wereldwijd tegelijkertijd zal plaatsvinden.

Op dit moment is het voor mij nog niet bekend welke producten uit de catalogus zullen verdwijnen. Behalve dan de In Color-collectie 2013-2015. De lijst met deze producten verschijnt volgende maand en zal uiteraard op de website verschijnen en per mail worden verzonden aan alle nieuwsbrief abonnees. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meldt je dan nu aan (dat kan links bovenaan de website).

Mocht je nog iets op je verlanglijstje hebben staan van de lentecatalogus en/of de jaarcatalogus. Wacht dan niet tot het laatste moment met de aanschaf. Want bij het verschijnen van de 'retired-list' kan het snel gaan. En op=op!

****Laatste dag Sale-a-Bration****
Vanavond plaats ik nog een bestelling. Want het is de laatste mogelijkheid om bij elke € 60 een gratis cadeautje te ontvangen. Bovendien kun je alleen vandaag nog profiteren van de Weekly Deals van deze week, waaronder het Envelop Punch Board. Bij aanschaf van dit Envelop Punch Board ontvang je een gratis handleiding met 5 projecten.

 En uiteraard is er elke week een bestelling bij Stampin' Up! Wil je meebestellen? Stuur me een mail: mail@stampinclubnederland.nl


Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Erg mooie kaart geworden, Yvonne!