zaterdag 4 april 2015

Spotlight Stempel Techniek - Bedankkaartjes

 Afgelopen maand weer een aantal heel verschillende bedankkaartjes verzonden naar bestellers. De basis voor alle kaartjes zijn de Note cards. Heel handig die kant-en-klare kaartjes van Whisper White stempelkarton inclusief enveloppen.


Voor de kaartjes hierboven gebruikte in de stempelset Perpetual Birthday Calender. Deze combineert met de Kalender kit uit de lentcatalogus. Maar de leuke kleine stempeltjes zijn ook te gek voor achtergronden.


De andere kaartjes zijn wat rustiger en maakte ik met de set Indescribable Gift. Een prachtige set met een bloesem. Ik paste voor dit kaartje de 'Spotlight' techniek toe. 

****Spotlight Techniek****
Even een korte uitleg: Je stanst of ponst een cirkel uit hetzelfde karton als je basiskaart. Deze cirkel moet kleiner zijn dan de stempel die je wilt gebruiken. Vervolgens leg je deze cirkel op de basis en stempel je de afbeelding erover. De afdruk op de cirkel kleur je in en je plakt er een contrasterende kleur achter. Vervolgens plak je het geheel op de kaart.Een fijne dag vandaag!

Yvonne

****In april en mei verlotingen van mooie producten*****
Komende maand gewoon weer elke week een bestelling. In april en mei ontvang je bij bestelling van elke € 25 één lootje, waarmee je kans maakt op prachtige prijzen, waaronder stempelsets, lint, papier en meer.


Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen: