vrijdag 10 april 2015

Teamavond - Moonlake en Guy Greetings


Eind maart alweer, was ik bij een teamavond van mijn downline Carine. Het was erg gezellig en we hebben lekker even bijgekletst. Maar ook gestempeld uiteraard! Er waren twee kaarten voorbereid door Betty en Marja. Altijd leuk om ook eens een 'workshop' van iemand anders te volgen. Vooral wanneer je de projecten zelf nooit zo snel thuis zou maken. Zoals de kaart met de eenden hieronder:


De kaart is gemaakt met de stempelset Moonlake. Je kunt met deze set zulke leuke tafereeltjes maken. Met een spongedauber een beetje kleur aangebracht, een achtergrond gestempeld en de afbeeldingen erop gestempeld. De eenden zijn met behulp van de 'masking techniek' gestempeld.


De andere kaart is een mannenkaart. Altijd lastig om te maken. Maar met de stempelset Guy Greetings is het geen probleem meer! De set is hier gecombineerd met de achtergrond stempel Hardwood en washi-tape.

Tenslotte, nog even een mededeling: 

*****Jaarcatalogus eindigt 2 juni*****
Zoals eerder aangegeven eindigt de jaarcatalogus aankomende 2 juni (i.p.v. 30 juni). Een aantal producten zal gaan verdwijnen, zoals de In Color kleurencollectie 2013-2015. Staan deze en/of andere producten op uw wensenlijstje? Dan raad ik u aan deze tijdig te bestellen, want op=op. U kunt me uw bestelling mailen: mail@stampinclubnederland.nl

In april en mei verloting van leuke prijzen
Deze en volgende maand ontvangt u bij elke bestelling van € 25 een lot. Aan het einde van de maand april en mei wordt er een leuke prijs verloot.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne


1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kaarten, Yvonne!