maandag 7 september 2015

Jaarlijkse teamdag

Elk jaar proberen we met het team bij elkaar te komen om gezellig bij te kletsen, ideeën uit te wisselen en natuurlijk te stempelen! Het is altijd erg leuk. Vooral omdat we elkaar niet vaak zien, aangezien we allemaal uit verschillende delen van Nederland komen.

Gisteren was de jaarlijkse teamdag in Twello (let op: veel foto's). Samen met teammaatje Ilse heb ik de dag georganiseerd. Er waren wat afmeldingen, maar desondanks was het een zeer geslaagde dag!


We hadden voor iedereen een flesje water met een leuke tag eraan gemaakt. En een doosje met een zakje lekkers erin. In de tag zat een label met daarop een nummer. Want gedurende de dag waren er ook nog 4 rondes waarbij prijzen gewonnen konden worden.
Na het 'zakelijke' deel in de ochtend was Karla als eerste aan de beurt voor een workshop. Zij had een ontzettend leuk notitieboekje voorbereid (die zeker in het workshop programma terug zal komen)!


Karla had heel veel voorbeelden meegenomen. Zo leuk!En dit is het resultaat van mijn boekje:


Ook de Business Manager van Nederland -Damir- was aanwezig. 
Hij deed ook vrolijk mee met de activiteiten!


Er waren ook nog twee inspiratietafels in het thema Kerst en Verjaardag. Hier had bijna iedereen haar creaties neergezet om elkaar te inspireren.
 Er werd hard gewerkt. Maar ook lekker gekletst!
Na de workshop van Karla genoten we van een heerlijke lunch. Door iedereen was er iets lekkers meegenomen en daar hebben we een lekker buffet van gemaakt. Smullen!


Na de lunch was het de beurt aan Ilse voor een workshop. We hadden foto-swaps gemaakt, die we aan elkaar hebben gegeven. En voor deze foto's hebben we een heel leuk mini-album gemaakt! Hieronder de voorkant.


Als voorbeeld had Ilse een boekje gemaakt met foto's van haar moestuin. Ook erg leuk.Het is even een klusje. Maar dan heb je ook wel wat.
Dit is de foto-swap die ik maakte. Het boekje moet ik een volgende keer laten zien. 
Ik heb 'm jammer genoeg niet af kunnen krijgen.En natuurlijk mocht een groepsfoto niet ontbreken!
 

Fijne dag vandaag!

Yvonne

3 opmerkingen:

Je@net zei

Zo te zien een erg geslaagde dag, Yvonne. En wat een leuke projecten zijn er gemaakt!

Unknown zei

Was zeker een geslaagde (drukke) dag!!! Nogmaals bedankt Yvonne.

Yvonne zei

Ik ben blij dat je het leuk vond. Graag gedaan, hoor!