vrijdag 9 oktober 2015

Circle Card Thinlits - White Christmas

Vandaag is alweer de laatste dag van de week. En kunnen we weer lekker genieten van het weekend. De weken vliegen voorbij als je het aan mij vraagt. En voor je het weet is het weer kerst. Een periode waar toch wel de meeste kaartjes worden verzonden. 

Als je alvast een voorraadje kaartjes wilt maken, dan kun je je nog opgeven voor het {kaartenbuffet}. Er zijn nog een paar plekjes vrij op vrijdag 30 oktober en nog 1 plekje op donderdagochtend 29 oktober. Dit is een kaartje die je kunt kiezen uit het menu. Het idee heb ik eens gezien op het blog van Michelle Last. Een collega uit Groot-Brittannië.

De basis is gemaakt met de Circle Card Thinlits, die verlengd is. Zo past de kaart evengoed nog in een standaard envelop. De kaart is bewerkt met stempels uit de set White Christmas.


Kun je eind oktober niet op het buffet komen, maar zou je het wel leuk vinden om (kerst-) kaarten of cadeauverpakkingen te stempelen? Neem dan contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl. 

We kunnen dan een afspraak maken voor een workshop bij jou thuis. Of je kunt met een groep vriendinnen/ bekenden bij mij thuis komen.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:
1 opmerking:

Je@net zei

Wat een super leuke kaart, Yvonne!