zaterdag 3 oktober 2015

Garden in Bloom - World Cardmaking Day

Hallo en goedemorgen!  
Mensen geven/ sturen elkaar jaarlijks kaarten voor allerlei gelegenheden. Er zijn vele kaarten te koop in de winkel. Maar hoe leuk is het om er eentje zelf te maken!? Helemaal vanaf '0' een kaartje speciaal voor iemand maken. Vandaag is de dag om dat te doen (of ermee te beginnen). Want vandaag is:

World Cardmaking Day!

Een dag om de creatieve hobby van zelf kaarten te vieren.


Ik ga vandaag ook lekker aan de slag om een kaartje te maken. Voor nu heb ik een aantal kaartjes, die ik al eerde maakte. Namelijk speciaal voor de klanten die meedoen met de In Colorclub. Elke maand maak ik speciaal voor hen een kaartje voor in het pakket. 


Dit keer gebruikte ik de stempelset Garden in Bloom. Alle andere producten komen uit de In Colorcollectie. De basiskaart is Tip Top Taupe die bewerkt is met de Large Polkadot Embossingfolder. Daarop een stuk Designer Series Paper Stack. En de bloem heb ik gestempeld in dezelfde kleur als dit papier.


De tekststempel 'Van Harte' komt uit de hostess-set Er is er één jarig. Ik heb deze stempel geknipt, zodat ik 'm op meerder manieren kan gebruiken. En die combineerde ik met de kleine tekst uit de -eveneens- Nederlandse set Sentimenten. 


Als je nu ook een keer een speciaal, uniek kaartje wilt maken voor iemand, neem dan gerust contact met mij op voor het plannen van een leuke workshop: mail@stampinclubnederland.nl

Happy Cardmaking Day!

Yvonne

Gebruikte materialen:1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Yvonne.
En jij ook een happy World Card Making Day gewenst!