zaterdag 17 oktober 2015

Herfstkaartjes Stampin' Up!


Ik was nooit zo van de herfstachtige kaartjes. Geen idee waarom, het is tenslotte wel de tijd van het jaar. En toch had ik een aantal leuke producten in huis, want ik vind de herfstachtige sets en het papier van Stampin' Up! wel helemaal super. Dus ben ik er begin van de week toch maar even mee aan de slag gegaan. En ik ben om!


Ik maakte deze kaartjes voor de deelnemers van een stempelfeestje bij een gastvrouw thuis. En stopte ze in het tasje bij hun bestelling. 

Ik heb voor de kaartjes gebruik gemaakt van de Notecards en Envelops die zijn kant-en-klaar en je hebt er 20 in een verpakking. De achtergrond stempelde ik met de blaadjes uit de set Perpetual Birthday Calender. Daar zitten allemaal kleine stempeltjes in (bloemetjes, vlindertjes, blaadjes, hartjes etc.). Perfect om een witte achtergrond op te vullen.


Uit het Designer Series Paper Into the Woods ponste ik met de 2,5" Circle Punch een rondje en ik sneed een strook. Het oranje blaadje heb ik gestempeld met de set Lighthearted Leaves. Mooie set, waar je leuke technieken mee kunt doen. En met de Leaflets Framelits kun je ze stansen. Verder stanste ik een ander blad uit Soft Suede cardstock. En tenslotte nog wat houten herfst embellishments erop om het af te maken.

Een fijn weekend en een fijne vakantie (mocht je ook vrij zijn!)

Yvonne

Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een prachtige herfstkaarten, Yvonne. Heel erg mooi gedaan zo!