maandag 30 november 2015

Herfstdoosje voor waxinelichtje (beschrijving) - Stampin' Up!

Een hele goedemorgen op deze eerste dag van een nieuwe week. 
Vorig weekend gaf ik een exclusieve workshop voor abonneehouders van de hobbybladen van uitgeverij Scala (Hobbyhandig, Cards & Scrap, Creatief met kaarten).


Het was een ontzettend gezellige middag. Voor iedereen had ik een pakketje gemaakt met alle materialen, een catalogus en de gratis stempelset, die iedereen kreeg.
Meer foto's van de middag en de gemaakte projecten, zal ik later deze week op de website laten zien. 
Nu eerst even de cadeautjes die ik voor iedereen klaar gelegd had.


Het is een klein doosje, waarin ik een (geur)waxinelichtje had gedaan. Leuk voor de donkere dagen. De afwerking van het doosje heb ik in herfstachtige sfeer gehouden.

Ik gebruikte er het Designer Series Paper Into the Woods voor. Met een 2,5" cirkel ponste ik een aantal cirkels. Met de Acorn Builder Punch ponst ik een eikel uit Early Espresso en Gold Glimmer Paper en 'drapeerde' er wat Linen Thread achter. Daarna heb ik het met dimensionals op de cirkel geplakt. 


Met de Nederlandse stempelset Sentimenten heb ik er tenslotte nog een bannertje met tekst op geplakt. En zoals je ziet past er precies een grote waxinelicht in.***Beschrijving doosje***
Het idee voor dit doosje heb ik {HIER} gevonden. Het is een Franse site. De foto's op de deze site spreken voor zich. Maar voor de duidelijkheid hieronder nog even de maten:

Je hebt een strook cardstock van 9,5" x 5" nodig.
Ril deze langs beide lange kanten op 1"
Draai het papier en ril langs de korte kant op: 3" -  4" - 7" en 8"

Leg de stans nu in het midden op het brede uiteinde van het cardstock, op ca. 3 cm vanaf de bovenrand. Leg de snijplaat op de helft van de stans, zodat alleen de bovenste helft wordt uitgesneden. En plak vervolgens het doosje in elkaar.

Veel succes en tot stempels!

Yvonne 

Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuk project, Yvonne!