woensdag 11 november 2015

In de maneschijn, in de maneschijn...- sfeervolle kaart Stampin' Up!

...is het begin van één van de  liedjes, die mijn kinderen vanavond aan de voordeur zullen zingen. Het is vanavond Sint Maarten en ze kijken er nu al uit.....

Waar ze (en niet alleen zij) ook enthousiast over waren, zijn deze kaarten. Ze zijn gemaakt voor de kerst. Maar door het lichtje erachter zijn ze ook wel van toepassing op het liedje uit de titel.


Het idee voor deze kaart vond ik bij Dawn Griffith. Ze maakte er een video-tutorial van. Ik heb alleen de maten omgezet naar cm en iets aangepast, zodat de kaart perfect in een 'normale' envelop (C6) past en verstuurd kan worden.


Gezellig met het kaarslicht. Het staat heel sfeervol in deze donkere dagen!


De afbeeldingen zijn op het vellum gestempeld met Stazon inkt. Op de kaart hierboven heb ik de afbeelding gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met goud embossingpoeder voor een extra chique uitstraling.En hier nog wat foto's bij daglicht.Voor wie deze leuke kaart ook wil maken, heb ik hieronder even de maten in cm gezet. Aan het einde van deze post vind je (zoals gebruikelijk) een lijstje met gebruikte materialen.

Gebruikte maten:
Cardstock: 10,5 cm x 28 cm (gerild op 1 cm - 5 cm - 9 cm en 13 cm).
Cardstock: 7,5 cm x 14 cm (gerild op 1 cm en 5 cm)
Vellum: 7 cm x 7 cm
Cardstock om het raampje en evt. tekst te stansenSucces bij het maken van deze kaart. Heb je nog materialen nodig? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bestel ze dan voor je mee met de verzamelbestelling van 15 november a.s. E-mail: Mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:


2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kaarten, Yvonne!

gerrie zei

Wat een superkaarten Yvonne, ik zou zo denken, hoe vind je ze toch op internet. En er dan ook nog de maten onder zetten, dank je wel hoor, ik ga ze ook maken.