maandag 14 maart 2016

Botanical Gardens - Van Harte!

O jeetje, het is al twee weken geleden sinds mijn laatste berichtje :-(. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.... Door de drukte aan het begin van deze maand kwam het er gewoon niet van. Maar ik heb voor de komende periode weer een aantal berichtjes gemaakt, dus hoeven jullie me niet meer te missen ;-). 


Binnenkort heb ik weer een kaartenbuffet. 
Dit is één van de kaarten die je kunt kiezen om te maken. Ik gebruikte voor deze kaart de set Botanical Blooms stempelset en stempelde de bloemen en blaadjes in frisse lentekleuren.

Het inmiddels populaire kaartenbuffet wordt om de maand gehouden bij mij thuis in Midwoud. Je kunt dan 's morgens of 's avonds 5 kaarten komen maken, die je zelf kiest uit een door mij samengesteld menu. De kaarten zijn zo gemaakt, dat iedereen (ervaren/ beginner) mee kan doen. Leuk om verschillende materialen en sets van Stampin' Up! te proberen! Er zijn nog plekjes vrij op vrijdagochtend 25 maart

****NIEUW NIEUW NIEUW****
Kaartenbuffet TO GO (vanaf 1 april)
Woon je niet in de buurt, maar wil je wel graag de kaarten van het buffet maken? Dat kan! Vanaf 1 april  kun je me jouw keuze van 5 kaarten uit het menu van de maand maart mailen.  Na ontvangst van de betaling stuur ik het complete materialenpakket van deze kaarten met de post naar je toe. De beschrijving van de kaarten ontvang je per e-mail.
De kosten bedragen € 15,00 (inclusief verzendkosten). Kijk voor meer informatie {HIER}.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:1 opmerking:

Je@net zei

Een prachtige kaart, Yvonne!