dinsdag 22 maart 2016

You are Totally Awesome - Grateful Bunch

Tussen de bedrijven door heb ik afgelopen weken evengoed even lekker gestempeld. Want daar maken we natuurlijk gewoon tijd voor ;-). De set Grateful Bunch stond al even in de kast, maar moest er nu toch aan geloven.  Ik heb er een aantal clean & simpel kaarten mee gemaakt. Dat zijn kaarten met veel witte ruimtes. Dat is soms wel lastig. Maar niet met deze set.


De tak van de set vind ik prachtig en is erg leuk in combinatie met de bloemen. Deze kun je stempelen en vervolgens ponsen met de bijpassende Blossom Punch. Natuurlijk kun je ook de bloemen in verschillende lagen over elkaar plakken voor een mooi 3D-effect. Afijn, genoeg mogelijkheden. Een vlinder en wat tekst erbij en meer heeft de kaart niet nodig.


Ik stempelde de tak op een stuk Whisper White Cardstock en heb daarna het stuk in 3 gelijke panelen gesneden en op een eveneens witte basiskaart geplakt. De vlinder en tekst komen ook uit de set. Het resultaat is een rustige en elegante kaart. Ik maakt daarna nog een kaart met dezelfde set, waarbij ik me liet inspireren door een kaart, die ik op internet tegen kwam. Ik gebruikte de Nederlandse hostess-set Er is er één jarig voor de tekst. Deze is prachtig en al een eye-catcher op zich. Daarbij natuurlijk weer de tak en de bloemen. En onder de tekst gebruikte ik het mooie kanten randje, die ook in de set zit.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!


Gebruikte materialen:

Yvonne1 opmerking:

Je@net zei

Erg mooie kaarten, Yvonne!