zondag 26 juni 2016

Stampin' Up! Fresh Fruit - Je weet wel waarom

Afgelopen vrijdag liet ik een aantal kaartjes zien, die ik maakte met de stempelset Fresh Fruit en het zomerse Designer Series Paper Fruit Stand. Tijdens het maken hiervan kwam de ideeën voor nog twee kaartjes. Deze vind je hieronder.


De eerste lijkt qua lay-out een beetje op de kaartjes die je al gezien hebt. Alleen dit keer heb ik het Designer Papier aan de andere kant geplakt. En de rand maakte ik met behulp van nieuwe pons Best Badge (altijd leuk als een pons voor meer dan 1 mogelijkheid gebruikt kan worden).

De bloemen en de takjes heb ik een beetje over elkaar heen gestempeld en gebruikte onder meer Pear Pizzaz, Cucumber Crush, Peekaboo Peach en Flirty Flamingo.Voor het tweede kaartje heb ik de peren gestempeld en daarna uitgeknipt. Op een basiskaart in de kleur Pear Pizzaz plakte ik een stuk Whisper White dat iets kleiner is en tenslotte een stuk Designer Paper dat nog een beetje kleiner is. Net iets onder het midden plakte ik een breed stuk Whisper White en stempelde hierop de tekst uit de set Recht uit het Hart. De peren plakte ik -iets verhoogd met Stampin' dimensonals- ernaast.

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:1 opmerking:

Je@net zei

Leuk geworden, Yvonne!