donderdag 22 september 2016

Fris en Fruitig - Jar of Love

Dit 'fruitige' potje is letterlijk een Jar of Love. Ik maakte ze voor de meiden van het team. Tijdens veel bijeenkomsten en teamdagen 'swappen' we met elkaar. We ruilen dan leuke projectjes met elkaar. Meestal kaartjes of kleine cadeauverpakkingen. Dit keer was mijn swap tegelijkertijd een klein welkomst geschenkje, om iedereen te laten weten dat ik blij ben dat ze gekomen waren op de teamdag.

Het potje kocht ik kant-en-klaar bij de Action. Op de deksel plakte ik een cirkel van Whisper White Cardstock en daarop twee aardbeien. Deze stempelde ik met de stempels uit de set Fresh Fruit en knipte ze daarna uit.


Het kleine kaartjes is gemaakt met de stempelset Jar of Love. Ik heb de stempel afgedrukt op een stuk Window Sheet en uitgestanst. Vervolgens heb ik hetzelfde potje alleen uit een stuk dubbelgevouwen Whisper White cardstock gestanst. Daarna plakte ik ze op elkaar.


Een tekstje gestempeld en geponst met Duet Banner Pons en over het papieren rietje (ook van de Action) geplakt. Een gezellige 'binnenkomer' en lekker om tijdens het stempelen even lekker van te snoepen.Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne 

Gebruikte materialen"1 opmerking:

Je@net zei

Dat ziet er gezellig uit, Yvonne!