zondag 18 september 2016

Project Life - Teamdag

Hey, hallo, daar ben ik weer eens. Te lang geleden, ik weet het. Maar afgelopen twee weken heb ik lekker genoten van het mooie weer en achter de schermen ben ik druk geweest met de organisatie van de jaarlijkse teamdag voor mijn team. Op zondag 11 september was het zover!


We kwamen bij elkaar in een gezellige en knusse ruimte. Het thema van de dag was Project Life. Samen met mijn team-collega's Ilse en Karla lieten we iedereen zien wat je allemaal kan doen met Project Life. Karla vertelde over de succesvolle workshops die ze heeft opgezet met Project Life en Ilse liet zien dat je met de overgebleven producten, hele leuke kaartjes kunt maken. 


Wat is Project Life?
Project Life is bedacht door Becky Higgins. In samenwerking met haar zijn een serie producten ontworpen voor Stampin' Up! Deze bestaan uit allerlei leuke kaartjes, insteekhoezen, albums, natuurlijk stempelsets en andere accessoires. Je vindt ze in de jaarcatalogus vanaf pagina 162.

Het maakt de verwerking van je foto's heel makkelijk. Bovendien werkt het snel en eenvoudige. En het is nog leuk ook! Daarnaast hebben we ook laten zien wat je nog meer met Project Life kunt doen. Zoals verwerken op kaarten en in mini-albums.

Ik had aan iedereen gevraagd een 3-tal projecten mee te nemen, die we tentoongesteld hadden op twee tafels. Zo leuk om al die creativiteit bij elkaar te zien. En ideaal om inspiratie op te doen van elkaar.Natuurlijk hadden we ook gezorgd voor de inwendige mens en stond er rond het middaguur een lekker lunch klaar voor de dames.'De keukenprinsessen'
Ik heb mijn Project Life-pagina nog niet af. Maar kan jullie wel een paar kerstkaartjes laten zien, die ik maakte van de Project Life kit Hello December 2016. Deze staat in de kerstcatalogus op pagina 31. Het was nog een hele uitdaging om zonder stempels gebruik te maken van de kaartjes. Dat lukte dus ook niet helemaal. Maar leuk zijn ze wel geworden,toch?Komende week de andere kaartjes die mee genomen had ter inspiratie en een leuk mini-album dat ik maakte met dezelfde Project Life kaartjes.

Het was een ontzettend leuke dag, waar iedereen van genoten heeft. 
Op naar de volgende keer! 

Wil jij er dan ook bij zijn? Neem even contact met mij op en ik vertel je er alles over.

Een fijne dag verder 
en tot stempels!

Yvonne
1 opmerking:

Thea zei

Dag ziet er gezellig uit