maandag 21 november 2016

Stampin' Up! - Seasonal Bells


De kaartjes van vandaag maakte ik met de stempelset Seasonal Bells en de bijpassende Bell Punch. Het eerste kaartje is voor de kerst en maakte ik in niet-traditionele kleuren: Sweet Sugarplum en Blushing Bride.


Op een stuk  Shimmery White Cardstock kleurde ik de achtergrond met Blushing Bride inkt en een Aquapainter. Deze plakte ik op een basis van Sweet Sugarplum.
Uit het Fancy Frost Specialty DSP (tot 28 november met 30% korting!) stanste ik een klok met de Bell Punch (alleen op 28 november a.s. met 40% korting!) en vervolgens stanste ik hier een cirkel omheen. De klok is gestempeld met Stazon Inkt en daarna ingekleurd. De cirkel is iets verhoogd opgeplakt met Dimensonals en daarin is de klok geplakt. Op de kaart nog een paar Fancy Frost Sequins.


Het leuk van deze stempelset en pons, is dat je het niet alleen voor de kerst kunt gebruiken. Maar ook voor andere feestelijke gebeurtenissen in het jaar, zoals een huwelijk. Hieronder maakte ik zo'n trouwkaartje.


Op een stuk Designer Papier uit de Neutrals Collectie plakte ik een stuk Fancy Frost Specialty DSP. Daarop stempelde ik de prachtige swirl uit de stempelset. En tenslotte is de klok iets verhoogd opgeplakt met Dimensionals. Om het af te maken heb ik op de klok nog een parel met metalen rand geplakt -Metal Rimmed Pearls (Deze week met 20% korting!).Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne


**Uiterste besteldatum voor Sinterklaas is: zaterdag 26 november**

Gebruikte materialen:
Voor informatie en vragen over de gebruikte producten kun je mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl
1 opmerking:

Je@net zei

Wat een mooie kaarten, Yvonne!