maandag 9 januari 2017

Stampin' Up! Special Reason en Stylish Stems Framelits

 Hoi, hoi, hopelijk heb je een mooi weekend gehad?

Vandaag een hele serie kaartjes die ik maakte met de Stylish Stems Framelits Dies en bijpassende stempelset Special Reason. Deze stempelset kregen we cadeau tijdens het On Stage Event van Stampin' Up! Het ideetje kwam ik tegen op Pinterest.
Ik hou wel van dit soort strakke kaartjes en vrolijke, felle kleuren. Dus maakte ik een voorraadje dank-je-wel-kaartjes. De tekst komt uit de set Suite Sentiments. Een set die je kunt vinden op pagina 54 van de Lentecatalogus. Deze bevat allemaal teksten die perfect passen bij de verschillende Suits (productlijnen) uit de Lentecatalogus. Ook een cadeautje van Stampin' Up! tijdens het On Stage Event in Amsterdam afgelopen November. Wat een bofkont ben ik toch :-).


Hieronder nog een 3-tal kaartjes, waarbij ik nog wat Baker's twine toevoegde aan de kaartjes.

Ook jij kunt deelnemen aan de leuke On Stage evenementen van Stampin' Up!, producten met 20%-25% korting kopen en als eerste op de hoogte zijn van acties en de nieuwste hobbymaterialen. Voor meer uitgebreide informatie kun je {HIER} kijken of contact met mij opnemen: mail@stampinclubnederland.nl

Zeker als je wensenlijstje een waarde heeft van € 100 of meer, is het een overweging waard om een startpakket samen te stellen. Dat kost namelijk € 129 en je mag 'm helemaal zelf samenstellen t.w.v. € 175!

Tijdens Sale-a-Bration t/m 31 maart a.s. is het nog leuker. Want naast het pakket mag je nog 2 EXTRA stempelsets* kiezen. Helemaal GRATIS.....
(*Geen bundels of kits)

1 opmerking:

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Yvonne!