maandag 6 februari 2017

Verjaardagkaarten - Happy Celebrations Stampin' Up!

Hallo! Ik ben de laatste tijd niet zo sterk in het bijhouden van mijn blog. Het is een beetje druk met werk en gezin. En ondertussen achter de schermen met het maken van projectjes voor de workshops. Zoals deze vrolijke verjaardagkaartjes, die ik voorbereidde voor een workshop aan huis.


Ik ben gek op felle kleuren en dat is voor deze kaartjes natuurlijk ideaal. Ik koos verschillende kleuren uit de Brights collectie: Daffodill Delight, Tangerine Tango, Bermuda Bay, Melon Mambo en Old Olive.


Het woord 'Happy' is met behulp van de embossingfolder Celebration duo op de kaart gemaakt. Normaal komt bij embossing het patroon op de kaart te liggen. Het leuke van deze folders is dat de afdruk nu in de kaart wordt gedrukt.


Door met stempels en inkt over de letters te stempelen met de bijpassen de stempelset Happy Celebrations springen de letters eruit. Je kunt er ook voorzichtig met inkt en een sponsje een kleur over de letters sponsen.

Maar de stempelset is echt een leuke aanvulling op de embossingfolders. Het bevat namelijk ook diverse 'Happy'- teksten. Hieronder heb ik bijvoorbeeld het woord in zwart over het geëmbosste woord gestempeld in combinatie met de diverse kleuren.Zo kun je eindeloos variëren. Hieronder heb ik nog een kaartje gemaakt met de andere embossingfolder uit de set. Hier stempelde ik over het woord met een rondje in de kleuren Crushed Curry, Watermelon Wonder en Peekaboo Peach.


In het filmpje hieronder zie je nog meer mogelijkheden met deze leuke combinatie.

Een fijne dag vandaag!

Tot stempels,
Yvonne

Gebruikte materialen:

Heeft u vragen over de materialen of wilt u bestellen? Neem gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl
1 opmerking:

Je@net zei

Wat een super leuke en vrolijke kaarten heb je zo gemaakt, Yvonne!