woensdag 22 maart 2017

Nieuwe Sale-a-Bration artikelen & Bestel tipWat is het eerste kwartaal van dit jaar voorbijgevlogen! Sale-a-Bration  -de grootste promotie-actie van Stampin' Up!- zit er alweer bijna op. 

Nog slechts 10 dagen te gaan tot het einde van de Sale-a-Bration. Als kers op de taart tijdens die laatste loodjes, heeft Stampin' Up! nog eens 8 nieuwe producten toegevoegd aan de collectie. En deze producten komen uit de lopende jaar- en seizoenscatalogus!

Bekijk hieronder de 8 nieuwe producten of {KLIK HIER} voor de flyer.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Je hebt nog tot 31 maart a.s.  om één of meer van deze producten gratis te kiezen bij besteding van elke € 60,00. Uiteraard zijn de andere producten ook gewoon nog te kiezen. Er geldt wel: zo lang de voorraad strekt, op=op.

Ik plaats nog 2 bestellingen voor het einde van de Sale-a-Bration. 
De besteldata zijn: 25 maart en 31 maart
Bij besteding van € 60,00 of meer wordt de bestelling GRATIS verzonden.
Mail je bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl

****BESTELTIP****
Over niet al te lange tijd verdwijnen de In Color kleuren 2015-2017 uit de collectie. Bij het verschijnen van de lijst met producten die uit de collectie gaan, gaat de verkoop van deze kleurencollectie erg hard. De ervaring leert dat binnen een paar dagen veel producten, zoals papier en navulinkten al uitverkocht zijn. 

Wil je verzekerd zijn van navulinkten, cardstock of designer papier in de In Color kleuren 2015-2017? Dan raad ik je aan deze tijdig te bestellen.

Overzicht producten In Colorcollectie 2015-2017 

Geen opmerkingen: