donderdag 2 maart 2017

Workshop Aquareltechnieken - Oh, So Succulent

Hallo, leuk dat je weer even langs komt...

Vorige week was het hier voorjaarsvakantie. Echt voorjaar was het niet, hoewel we af en toe een zonnige dag hadden. Maar desondanks hebben we een heerlijk weekje gehad. Tja,en op de dagen dat het niet lijkt op te houden met regenen kruipen we gewoon achter het bureau in de stempelhoek. Zo ook afgelopen weekend. Samen met m'n dochter Thirza, hebben we lekker geëxperimenteerd met inkt en water. En maakten we op verschillende manieren allemaal leuke achtergronden.



Daarna heb ik er onder meer deze kaartjes van gemaakt. Ik gebruikte hiervoor de stempelset Oh, So Succulent. En ik combineerde het met de tekst uit de stempelset Love & Affection en de Affectionately Yours Washi Tape.


Naast een kaart in rood/ oranje en geel, maakte ik ook een blauw/ groene versie. 
Ook de bloem heb ik met behulp van een aquareltechniek gestempeld. Daarna stanste ik de afdruk met de Stiched Shapes Framelits.



***Techniek Workshop Watercolouring***
Vrijdag 10 maart  10.00-12.30 uur

Volgende week geef ik een techniek workshop, die geheel in het teken staat van watercolouring. Ik laat je zien wat je zoal kunt doen met stempels, inkt en water,  geef je tips & tricks. En je gaat aan de slag met de verschillende inktproducten (inktpads, navulinkten en markers) van Stampin' Up! en maakt een aantal mooie projecten. 

Lijkt het je ook leuk om meer te halen uit je materialen. Geef je dan op voor de workshop. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Stuur me een mail: mail@stampinclubnederland.nl
Kosten: € 15,00 
inclusief alle materialen, naslagwerk in een handige hoes, koffie/ thee & lekkers


Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Leuk zo'n achtergrondje. Kaartjes zijn allebei erg mooi geworden, Yvonne!