dinsdag 11 april 2017

Techniekworkshop - werken met embossing folders Stampin' Up! heeft een heel aantal embossingfolders in de collectie. Je vindt ze onder meer op pagina 195 van de jaarcatalogus. En waarschijnlijk heb je zelf ook wel één of meerder embossingfolders in de kast. 

Met behulp van een embossingfolder en een stansmachine, zoals de Big Shot, kun je leuke en variërende achtergronden op kaarten maken. Zo kun je meer dimensie op je project creëren. 

Maar je kunt nog veel meer doen met een embossingfolder. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Geef je dan op voor de 
Techniek- workshop op 21 april 2017

Tijdens de workshop leer je de basis van embossing, maar gaan we ook een stapje verder en combineren de embossingfolders met onder meer inkt, waxpapier en stansen. Je maakt in elk geval 3 kaarten (en als de tijd het toelaat een 4e kaart). Bovendien ontvang je een beschrijving van de gebruikte techniek.

Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende- als de gevorderde creatieveling. 


Dit is één van de kaarten die we tijdens deze workshop gaan maken. Ik maakte een versie in Blushing Bride en eentje in Soft Sky.

Voor de bloem en het label gebruikte ik de set Special Reason. De blaadjes stanste ik met de bijbehorende Stylish Stems Framelits dies.Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

KLIK HIER VOOR DE LIJST MET UITLOPENDE PRODUCTEN


Gebruikte materialen:
Heeft u vragen over de gebruikte materialen of wilt u bestellen? Neemt u dan contact met mij op:
mail@stampinclubnederland.nl


1 opmerking:

Je@net zei

Mooie kaarten, Yvonne.
Veel succes en plezier bij de workshop!