vrijdag 5 mei 2017

Chocoladedoosje met Envelop Punch Board & Eastern Palace


Hallo en welkom terug! Vandaag is de laatste dag van de meivakantie en dan zit de twee weken er alweer op. Ondanks dat de kinderen thuis waren en we leuke dingen hebben gedaan, heb ik ook nog even een paar uurtjes voor mezelf genomen.

Zo kon ik even lekker aan de slag met de Eastern Palace-serie. En hoewel ik in eerste instantie niet heel enthousiast was, denk ik daar nu heel anders over. Met name de bijpassende stansen hebben echt héél véél mogelijkheden door ze onderling te combineren. En de bijpassende stempelset is een superleuke aanvulling hierop. Bovendien is het een leuke uitdaging om eens met een heel andere set (dan je gewend bent) aan de slag te gaan.

Nog niet overtuigd? Kijk voor nog meer inspiratie ook eens op het speciale prikbord Eastern Palace op mijn Pinterest-pagina.


Dit aparte doosje maakte ik met de Envelop Punch Board. Het is een zgn. Diamond-box, die al eventjes op mijn lijstje stond om eens te maken. Het mooie goudkleurige papier en de stansen van de Eastern Palace-serie vond ik perfect hiervoor.


Wat ik gaaf vind aan de stansen is dat je een aantal stansen kunt snijden, zonder dat deze helemaal los komt uit het papier. Ideaal dus om cadeauverpakkingen (en natuurlijk ook kaarten) een mooie en verrassende 'look' te geven.


Op de grote bloem heb ik- met dimensionals- nog een ornament geplakt in een ronde vorm. Na het stansen heb ik dit ornament geponst met de 2" cirlce punch. Ertussen heb ik een cirkel in goud geplakt, zo combineert het mooi met de zijkanten van de verpakking.
 

In de verpakking passen ca. 7 heerlijke Ferrero chocolaatjes. 
Super chique cadeautje om weg te geven toch!?

***Aanbieding***
Eastern Palace bundels 
Alleen van 1 t/m 31 mei 2017

Met gratis cadeautje.
Meer informatie vind je {HIER}


Een weekend alvast en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:
Heb je vragen over de gebruikte materialen of wil je bestellen? Neem dan gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl. Ik help je graag verder. 

1. Klik via de foto naar de webshop voor een overzicht

1 opmerking:

Je@net zei

Wasuw...dat ziet er super gaaf uit, Yvonne. Vind het een heel mooi doosje geworden en wat zijn die stansen leuk. Een heel hoog heb-gehalte!