maandag 22 mei 2017

Cool Treats - Libelle Zomerweek


Het was een enerverend, maar gezellig weekje vorige week. Maandag en dinsdag gewerkt en woensdag mocht ik met een aantal teamleden Stampin' Up! vertegenwoordigen op de Libelle Zomerweek. Super leuk!


Ik was al vroeg op pad om een aantal meiden op te pikken en samen reden we richting het Almere Strand. We hadden wat spulletjes meegenomen om de tafel gezellig aan te kleden en de bezoekers te inspireren.


En natuurlijk de nieuwe catalogus!Het beloofde een prachtige dag te worden. 's Morgens rond een uur of 10 stroomde het terras, dat tegenover onze tent stond, vol met dames. De dag werd gestart met koffie en iets lekkers...


De hele dag door konden bezoekers aanschuiven om een kaartje te stempelen. Velen hadden nog nooit van Stampin' Up! gehoord of überhaupt gestempeld. En iedereen die aanschoof was erg enthousiast. De ochtend begon rustig...


Maar later zat de tafel, ondanks de warmte, toch steeds gezellig vol.Tussen de workshops door konden we zelf even pauze houden en een beetje verfrissing zoeken aan het water.
Tijdens de workshop maakten we kaartjes met de stempelset Cool Treats
Helemaal toepasselijk op zo'n warme dag.
  

We hebben weer veel mensen laten kennismaken met Stampin' Up! 
Ik heb genoten; het was een super gezellige dag met elkaar!Geniet van je dag en tot stempels!

Yvonne

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er gezellig uit, Yvonne!