maandag 30 april 2018

Stampin' Up! Nederland - Share what you love

Bij Stampin' Up! draait het om: 
houden van wat je doet en delen waar je van houdt.

Binnenkort -op 1 juni- verschijnt de nieuwe jaarcatalogus 2018-2019. Je kunt er weer veel mooie, nieuwe producten in vinden. En ik kan niet wachten om dit met jullie te delen.


Maar vanaf morgen 1 mei heb je al de kans om met de nieuwe producten aan de slag te gaan. Want dan brengt Stampin' Up! de Share What You Love Suite (=productlijn) vervroegd uit.

Stampin' Up! heeft 3 perfecte bundels samengesteld. De bundels zijn samengesteld met producten voor elke creatieveling of je nu beginner bent, wat meer ervaren of gevorderd.

De bundels zijn te bestellen vanaf 1 tot 31 mei 2018.
Alleen in mei ontvang je bij bestelling van een bundel 1 of meer items GRATIS.

De producten zijn vanaf 1 juni los verkrijgbaar m.u.v. de Statement of My Heart stempel. Dit is een exclusieve stempel, die niet in de jaarcatalogus te vinden is.

In onderstaande flyer staan alle bundels duidelijk op een rij.In dit filmpje laat Brandi van Stampin' Up! je de producten uit de bundels Share What You Love Suite zien & een aantal leuke voorbeelden die je ermee kunt maken.Nog meer inspiratie: op mijn Pinterest pagina vind je ook een speciaal bord met allemaal voorbeelden, gemaakt met de producten uit de productenlijn Share What You Love.

Wil je meer informatie of ben je overtuigd en wil je één van de bundels bestellen? 
Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.
mail@stampinclubnederland.nl
Geen opmerkingen: