vrijdag 28 mei 2021

Bloghop NL Stampin' Up! Demo's - Mannenkaarten

 


Hallo en welkom op mijn blog. Leuk dat je er bent!

Vandaag doe ik weer eens mee met de bloghop van de Nederlandse Stampin' Up! demo's. Deze maand is het thema Mannenkaart.

Ik hoor regelmatig dat het lastig is om kaarten voor mannen te maken. Mocht je dat ook vinden, dan is deze bloghop zeker de moeite waard om te bekijken. Je wordt vast en zeker geïnspireerd door de leuke projecten.

Ik maakte deze kaart met een leuke vouw, hoe kan het ook anders :-).Je kunt de voorkant eraf schuiven om de kaart te kunnen openen. 


Als je de kaart dan openklapt, ziet het er zo uit.
Op het middenpaneel kun je nog een vakje (pocket) maken om er geld of een cadeaukaart in te doen.Ik gebruikte voor deze kaart de materialen uit de Productcollectie Well Suited. Nou, met deze collectie zul je nooit meer moeite hebben om kaarten en projecten voor mannen te maken!Met de superleuke stansen kun je allerlei leuke colberts, jasjes, vesten en truien maken. En niet alleen voor mannen. En in combinatie met de stempels zijn de mogelijkheden eindeloos.Voor de aankleding van de kaart heb ik het bijpassende Designerpapier Well Suited gebruikt. Deze bevat leuke patronen voor het maken van de colberts bijvoorbeeld.

Een overzicht van gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

De gehele productcollectie is nog verkrijgbaar tot 30 juni a.s. Er geldt op = op. En de stempels en stansen samen, zijn tot eind juni nog met 10% korting verkrijgbaar.

Tijd om verder te 'hoppen'. 
Klik op onderstaande button 'volgende' om naar Annette - Kreaneeltje te gaan

          

Veel plezier en tot stempels!

Yvonne

X
Meer informatie over deze super deal: klik op de banner.
5 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat een leuke kaart!

Hillery Schaad zei

mooie kaart Yvonne

Jacqueline Bobeldijk zei

Mooie kaart!

Annette Elias-de Kijkkast zei

Superleuk om deze suite met deze funfold te combineren! Heel mooi gedaan!

Lotte zei

Geweldige set om leuke projecten mee te maken. Superleuke kaart !