woensdag 22 juni 2022

Bloghop Stempelschatten Mix & Match - Stampin' Up! Watercolor Shapes en Natuurlijk voor Altijd

 Hallo en welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten.  Elke 3e woensdag van de maand kun je inspirerende projecten bekijken, die door het team gemaakt zijn.
Voor deze projecten maken we gebruik van huidige Stampin’ Up! producten, die je niet zoveel voorbij ziet komen. Ze staan verdekt opgesteld in de catalogus of zijn naar de achtergrond geraakt door de vele mooie, nieuwe producten. Echte stempel schatten dus!

THEMA

Elke maand werken we met een thema, kleurencombinatie of sketch.

Deze maand is het thema Mix & Match


Voor deze maand combineren we 2 (of meer) stempel schatten met elkaar. Ik wist gelijk welke stempels ik wilde gebruiken en koos voor de stempels Watercolor Shapes en Natuurlijk voor Altijd.De set Watercolor Shapes bevat allerlei vormen, die perfect zijn als achtergrond op een kaart of ander project. Ik begon eenvoudig met een vorm en enkele stempels van diverse takken uit de set Natuurlijk voor Altijd.


Je kunt in allerlei kleuren werken en ook meerdere en verschillende vormen tegelijk gebruiken. 


En je kunt in plaats van de set Natuurlijk voor Altijd ook andere stempels met bloemen of takken gebruiken. 


Of alleen een paar leuke teksten...


Kortom, zoveel mogelijkheden! Eenmaal begonnen kon ik niet meer stoppen! En ik maakte een hele serie kaarten. Klik op onderstaande banner voor een overzicht van alle gebruikte materialen.

Tijd om verder te hoppen. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om meer inspirerende projecten te bekijken.
Veel plezier en tot stempels!

Yvonne
X

1 opmerking:

Yolanda Pasterkamp zei

Wat een goed idee deze twee sets zo te combineren. Snap je helemaal dat je niet te stoppen was, erg mooi zo!