maandag 1 augustus 2022

Nieuw! Gastvrouwcode en meer GRATIS Sale-a-Bration producten

 Het is alweer 1 augustus en dat betekent een nieuwe gastvrouw-code. En er is meer....Deze maand ontvang je bij een bestelling vanaf € 60,00 in mijn webwinkel GRATIS Snowfall Accents Puff Paint. 

Dit is verf die je aan kunt brengen op je projecten voor een bijzondere, winterse uitstraling. Creëer spetterende wintertaferelen, kaders om boodschappen, motieven of prachtige 3D-sneeuwvlokaccenten.

De verf kun je dun aanbrengen op je project. En voor het unieke donzige effect verhit je het vervolgens met de heat tool.

Het is aan te raden om geen inkt op de verf aan te brengen, omdat het donseffect dan niet ontstaat. Wanneer je de verf op een gestempelde ondergrond aanbrengt kan de inkt vlekken geven.

En verder deze maand...

Nieuwe Sale-a-Bration producten

Deze hele maand augustus is het nog steeds Sale-a-Bration. Dus bij besteding van elke € 60 mag je GRATIS producten kiezen uit de speciale brochure.Vanaf 2 augustus (morgen dus) zijn er een aantal nieuwe producten toegevoegd, die je ook GRATIS kunt kiezen. Je kunt ze bekijken door op onderstaande flyer te klikken.


Je kunt ook nog steeds de andere producten uit de speciale brochure kiezen (zolang de voorraad strekt).

Heb je vragen of wil je meer informatie? 
Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag! 
mail@stampinclubnederland.nl

Tot stempels!

Creatieve groet

Yvonne
X

Geen opmerkingen: