zaterdag 22 april 2023

Stampin' Up! Memories & More - voor kaarten en scrapbooking

Wist je dat Stampin' Up! ook een hele leuke productlijn voor onder meer scrapbookers heeft? Deze productlijn heet Memories & More.


De naam zegt het al:
Je kunt de kaartjes gebruiken voor het vastleggen van je leukste en mooiste herinneringen (Memories) in een fotoboek (scrapbook).

En daarnaast kun je er meer (and More) mee doen. Namelijk snel en makkelijk superleuke wenskaarten maken. Daarvoor kun je de kant-en-klare bijpassende kaarten en enveloppen gebruiken.

Hierbij een serie kaartjes die ik maakte.De setjes kaarten zijn er in verschillende thema's en bestaan uit 50 dubbelzijdige kaartjes. Daarnaast bevat een set 4 stickervellen om je projecten mee te verfraaien.Op sommige kaartjes is er ruimte om iets te stempelen of te schrijven. En er zijn kaartjes die al een kant-en-klare tekst bevatten.


De kaarten zijn superleuk voor de beginnende stempelaar/ kaartenmaker.


Een overzicht van de verschillende series vind je in de webwinkel. En ze zijn ook nog eens heel aantrekkelijk (af-) geprijsd. De prijzen gelden tot 2 mei of zolang de voorraad strekt. Bekijk ze hier in de webwinkel.
Mocht je vragen hebben of wil je een van de leuke series bestellen, dan help ik je graag. Neem gerust contact met mij op per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Tot stempels!

Creatieve groet
Yvonne

Geen opmerkingen: