vrijdag 2 juni 2023

Stampin' Up! Startpakket aanbieding

 
In het bericht van gisteren schreef ik al dat het een feestelijke maand zou zijn bij StampinClubNederland.

Naast de designerpapier aanbieding is er ook een Startpakket actie. En wat voor een!

Het startpakket kies je alleen deze maand met € 207 aan producten (in plaats van € 175). En je betaalt daarvoor slechts € 129,00. 



Ben je dol op creatief bezig zijn? Houd je van kaarten maken en het maken van mooie handgemaakte cadeaus? En ben je fan van de Stampin' producten? Dan is het startpakket echt iets voor jou!

Met dit geweldige pakket krijg je toegang tot een wereld vol creatieve mogelijkheden en kun je je passie voor creatief bezig zijn met stempels, inkt en/of papier naar een hoger niveau tillen.

Een aantal voordelen op een rij:
Dit startpakket biedt een ongelooflijke waarde. Een hele reeks kwalitatief hoogwaardige producten. Welke producten er in je startpakket komen, dat bepaal je zelf. De waarde van de producten (€ 207) overtreft de prijs die je ervoor betaalt (€ 129), waardoor het een fantastische deal is. En deze maand dus bijna 20% meer waarde aan producten!

Behalve dat je een geweldig startpakket thuisgestuurd krijgt. Wordt je lid van een geweldige gemeenschap van creatieve mensen, die allemaal dezelfde passie delen. 

Je krijgt toegang tot exclusieve demonstrator- evenementen, waar je nieuwe technieken kunt leren, inspiratie kunt opdoen en nieuwe vrienden kunt maken.
Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer, waaronder tutorials, project ideeën en tips.

De aanschaf van het Startpakket geeft je de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te bouwen. Als je ervan droomt om je creatieve passie om te zetten in een winstgevende onderneming, dan biedt Stampin' Up! je de tools en ondersteuning om dit te realiseren. 
Je kunt workshops organiseren, producten verkopen en daarop commissie verdienen. 

Kortom, het Stampin' Up! startpakket is een fantastische investering voor iedereen die ervan houdt om creatief bezig te zijn. 

Je bent welkom in mijn team!
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik vertel je er graag alles over. Mail me via: mail@stampinclubnederland.nl

Of meld je gelijk aan via onderstaande link:


Creatieve groet,

Yvonne
X

Geen opmerkingen: