maandag 28 januari 2013

Bloomin' Marvelous


Dat is de naam van de stempelset, die ik gebruikt heb voor dit kaartje. Het is zo'n ontzettend leuke en veelzijdige set inclusief teksten. Je kunt de stempelset (en nog veel meer artikelen) GRATIS kiezen bij elke bestelling van € 60 (klik aan de linkerkant op de Sale-a-Brationfolder voor de artikelen). De Sale-a-Bration is nog geldig tot 22 maart.


Voor dit kaartje heb ik de kleuren Island Indigo (cardstock) en Summer Starfruit (In-Colours '12-'14) gebruikt en uit de Brights collectie de kleuren Tangerine Tango en Rich Razzleberry. Het karton is bewerkt met de embossingfolder Vine Street. Ook één van de GRATIS artikelen tijdens Sale-a-Bration. Het ovaal is geponst met de Extra Large Oval Punch. En het vlindertje is gestanst met de Bitty Butterfly punch. Deze staat in de nieuwe lente catalogus en is vanaf 1 februari verkrijgbaar. Leuk dat de producten elkaar zo aanvullen!

De volgende bestelling wordt 2 februari a.s. geplaatst. Heeft u nog iets nodig en wilt u deze leuke set ook GRATIS ontvangen, stuur dan een mail aan: mail@stampinclubnederland.nl.

Fijne dag vandaag!

Yvonne2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooi bloemenkaartje, Yvonne!

Nadine zei

Heel leuk kaartje Yvonne, mooie kleurtjes!