woensdag 23 januari 2013

Er is er één jarig, hoera, hoera...!

Vandaag is het feest bij ons. Want onze kleine meid wordt alweer groot en is vandaag 5 jaar geworden. Natuurlijk moet er dan ook uitgedeeld worden op school.  Afgelopen weekend heb ik hier al voorbereidingen voor getroffen en plaatste ik deze foto op mijn Facebookpagina.


En dit is het eindresultaat geworden:


Op de foto zie je slechts een selectie, maar het zijn er uiteindelijk 28 stuks geworden. Ik heb Jellybeans in een Cellophane bag 2,5x20cm (#124134, p.161) gedaan. Een dubbele cirkel met de Scalloped Circle Punch 1.1/4" (#127811) over het uiteinde geplakt. En daarop een windmolentje, oftewel Pinwheel, geplakt met een Stampin' Dimensional. De pinwheels maak je heel eenvoudig met de nieuwe Sizzlits Die PinWheel uit de Lente catalogus (p. 33). Vanaf 1 februari verkrijgbaar bij StampinClubNederland.


Natuurlijk krijgen ook de juffen iets lekkers. Voor hen heb ik deze verpakking met een lekker chocolaatje gemaakt. Komt het je bekend voor? Ik heb deze verpakkingen in mijn bericht van gisteren ook laten zien. Ze zijn zo leuk en eenvoudig te maken. Het papier dat ik dit keer gebruikte is Polka Dot Parade Designer Paper (# 126902) en de ovaal is een pons: Large Oval (# 119885, p.184).


Fijne dag vandaag!

Groetjes, Yvonne

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wauw, wat creatief! Leuke ideeën zeg :) heb je toevallig een voorbeeldje van hoe je die verpakkingen maakt? Ik zou ze zelf ook graag willen maken!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Gefeliciteerd met Carice. Hele leuke traktaties.

Je@net zei

Gefeliciteerd met je dochter, Yvonne, en wat een super leuke traktaties!