maandag 25 februari 2013

Kaarten voor mannen; eenvoudig?Hebben jullie soms ook moeite met het maken van kaarten voor mannen/ jongens? Dan is dat nu verleden tijd! In de lente catalogus staat namelijk een leuke set, speciaal voor de mannen: Dapper Dad. De set kost slechts € 17,95 en daarvoor krijg je 3 stempels. 


Ik heb voor deze cadeau-kaart een patroontje gebruikt, dat ik nog had liggen. Je kunt het HIER vinden. Ik heb het Design papier Parker's Patterns (ook uit de lentecatalogus) gebruikt. Een leuke lijn en zeer geschikt voor de mannen en jongens.  


De strik heb ik gestempeld in Cherry Cobler en Not Quite Navy en op elkaar geplakt. Voor de knoopjes gebruikte ik de Sizzlits stans Buttons (pagina 191 van de jaarcatalogus). Hier kun je wel mee aankomen bij een man, toch?

Aankomende zaterdag plaats ik de eerste verzamel bestelling van maart. Tot 22 maart kunt u nog profiteren van de Sale-a-Bration! Bovendien verloot ik onder de bestellers een bundel bestaande uit papier, lint & knoopjes en een stempelset. Mail uw bestelling vandaag nog naar: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!


Gebruikte materialen:
Stempels: Dapper Dad (129198)
Inkt: Cherry Cobbler, Not Quite Navy
Papier: Parker's Patterns (131021), Not Quite Navy, Very Vanilla
Accessoires: Buttons #5 Sizzlits (113440)

##########################

Agenda:
2 maart - Verzamel bestelling met verloting van de Sale-a-Bration bundel!4 opmerkingen:

Unknown zei

erg leuk !

Je@net zei

Wat leuk gedaan, Yvonne!

Nicolette zei

Simpel en erg leuk.
Heb hem dus al opgeslagen hihihihihi

Nicolette zei

Simpel en erg leuk.
Heb hem dus opgeslagen ;)