woensdag 27 februari 2013

Thank you


In mijn vorige bericht ben ik het vergeten, maar ik wil mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten en jullie en alle andere volgers bedanken. Leuk dat jullie mijn blog willen volgen!

Wie ik ook wil bedanken zijn mijn klanten, die in de afgelopen twee weken een bestelling plaatste. En daarom maakte ik voor hen deze kaartjes. Ik gebruikte de mooie stempelset Stippled Blossoms. Ik gebruikte de inkt en het karton uit de In-Colour kleurlijn van 2012-2014, bestaande uit 5 kleuren. Het was eerst even wennen aan deze kleuren. Maar ik vind ze echt heel erg mooi. Alle kleuren inkt ( € 6,50  per inktpad) en een pakket karton ( € 8,50 voor 4 x 5 kleuren A4-formaat) zijn apart verkrijgbaar. Maar je kunt ook een voordelige kit kopen voor € 36,95.


Stippled Blossoms is een two-step stempel set. Erg leuk om te doen! Eerst stempel je de afbeelding met een lichte kleur inkt. Of je kunt met 1 kleur inkt werken en dan 'afstempelen' op een stuk papier, zoals ik heb gedaan. Daarna stempel je een tweede afbeelding met een iets donkere inkt of zonder afstempelen over de eerste afbeelding. 

En als je dan de techniek van het afstempelen gebruikt, heb je aan het eind dit resultaat:

Ingewikkeld? Nee hoor. Wilt u dit ook leren? Boek dan een party en ik laat het u zien. Mail naar: mail@stampinclubnederland.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Gebruikte materialen:
Stempels: Stippled Blossoms (126747), Perfectly Penned (122892)
Papier: Raspberry Ripple, Summer Starfruit, Midnight Muse, Pimrose Petals
Inkt: Raspberry Ripple, Summer Starfruit, Midnight Muse, Pimrose Petals, Gumball Green, Soft Suede


########################

Agenda:
2 maart - Verzamel bestelling met verloting van de Sale-a-Bration bundel!


2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer super mooi uit, Yvonne. Zo'n bedankje wordt vast op prijs gesteld!

Pippa67 zei

Ik was een van de gelukkige die zo'n mooi kaartje mocht ontvangen bij mijn bestelling. Erg leuk. Dank je wel.