zaterdag 2 maart 2013

Happy Birthday - cadeau idee met Top Note Die
Deze kleine tasjes maakte ik alweer een poosje geleden voor het buurmeisje en de buurjongen, een tweeling die 10 jaar geworden zijn. Grote kinderen, grote wensen...dus wilden ze graag geld. En ik vind het altijd wel leuk om dit een beetje gezellig te verpakken. En het resultaat zien jullie hieronder:


Beide versies heb ik de Top Note Die gebruikt. Voor de meisjesversie gebruikte ik Pimrose petals en voor de jongensversie Midnight Muse beiden uit de in-colour serie 2012-2014. Daarna stanste ik de top not die nogmaals, maar dan uit dessinpapier. Rondom de vorm zit een geperforeerd randje, die ik eraf knipte. Hierdoor is het dessinpapier iets kleiner dan het karton. Voor het buurmeisje gebruikte het schattige More Amor. Niet alleen leuk voor Valentijnsdag! En voor haar broer een dessin uit het papierblokje Printed Poetry. Een boekje met maar liefst 48 velletjes dessinpapier op kaartformaat. Superhandig en heel betaalbaar, slechts € 8,50. Daar kun je heel wat kaartjes mee maken! De tasjes zijn verder versierd met hartjes, die ik heb geknipt uit het dessinpapier en een small heart punch. Voor de blauwe versie heb ik gebruik gemaakt van de Petite Pennant Punch en het stempeltje met de ster uit de stempelset Pennant Parade. Dat was de eerste stempelset die ik ooit van Stampin' Up! heb aangeschaft en is eigenlijk nog steeds mijn favoriet. Zo veelzijdig; voor geboorte, verjaardag en kerst.


Nog een tekst met behulp van de stempelset Itty Bitty Banners en bijbehorende stansen en een lintje maken het cadeautje af. Erin zit een mini-reepje chocolade en het geld natuurlijk. Hieronder, zoals gebruikelijk, vinden jullie het lijstje met gebruikte materialen.

Fijn weekend iedereen!

Groetjes, Yvonne

Gebruikte materialen:
Papier: Pimrose Petals, Midnight Muse, More Amore (129309), Printed Poetry (129312)
Stempels: Itty Bitty Banners (126257), Pennant Parade (122742)
Inkt: Summer Starfruit, Midnight Muse, Pimrose Petals
Accessoires: Petite Pennant Punch (122361), Itty Bitty Banners Framelits (129267)
Lint: Stitched Satin Ribbon Midnight Muse (126847) en Pimrose Petals (126844) 

###############################


Agenda:
16 maart - Verzamel bestelling met verloting van de Sale-a-Bration bundel!


2 opmerkingen:

Yvonne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Je@net zei

Wat zit dat er feestelijk uit, Yvonne, erg mooi gemaakt. Daar kun je mee aan komen op een verjaardagsfeestje, valt altijd in de smaak!