maandag 4 maart 2013

Het is nog steeds tijd voor Sale-a-Bration!


De Sale-a-Bration is nog steeds in volle gang, maar nog slechts een paar weken. Tot 22 maart kan iedereen nog profiteren van deze geweldige promotie-actie met heel veel GRATIS producten. Lees hieronder hoe u kunt profiteren.Ook als u alleen een bestelling plaatst via StampinClubNederland wordt u beloont! Voor elke € 60 euro die u besteedt, mag u GRATIS één product kiezen uit de Sale-a-Bration folderU kunt kiezen uit maar liefst 17 producten, waarvan 6 producten geselecteerd uit de de jaarcatalogus. De overige 11 producten zijn exclusieve stempel sets, prachtig designpapier, knoopjes, lint en een embossingfolder. Kortom, veel moois om uit te kiezen en voor elk wat wils!

De volgende verzamelbestelling is 16 maart (de laatste bestelling voor het einde van de Sale- a-Bration). Mail uw bestelling door aan: mail@stampinclubnederland.nl. U maakt dan bovendien kans op de gratis bundel, bestaande uit: 
  • De stempelset Madison Avenue 
  • Sycamore Street Designpapier 
  • Lint & Knoopjes.Tijdens Sale-a-Bration is het nu nog aantrekkelijker om het team van StampinClubNederland te komen versterken. Je ontvangt namelijk GRATIS 25% méér producten in je startpakket. Als je je tijdens Sale-a-Bration aanmeldt als demonstratrice in mijn team, mag je voor  € 219 aan producten je startpakket samenstellen en je betaalt slechts € 129! Als je het ook leuk vindt om het verschil te maken, 20% korting op producten te ontvangen en leuke, nieuwe mensen te ontmoeten. Wacht dan niet en meld je nu aan! Of stuur me een e-mail voor vrijblijvend meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl


################

Geen opmerkingen: