zondag 26 mei 2013

De nieuwe catalogus & retired list

Nog iets meer dan een maand en dan verschijnt de nieuwe catalogus. 
Ik kijk er al naar uit! Jullie ook?

Voorafgaand aan het het verschijnen van de nieuwe catalogus zal eerst een zgn. 'retired list' worden gepubliceerd. Op 31 mei a.s. kunt u de lijst met alle producten die uit het assortiment zullen verdwijnen op deze site kunnen vinden. De producten op de lijst worden niet in de nieuwe catalogus opgenomen en zijn nog tot 1 juli verkrijgbaar. Daarna niet meer.

Als u nog producten op uw wensenlijstje heeft staan, die met 'pensioen' gaan, dan heeft u van 31 mei t/m 1 juli de mogelijkheid om deze producten te bestellen. Wees er wel snel bij want op=op!  Op 29 juni plaats ik nog een laatste verzamelbestelling voordat de nieuwe catalogus verschijnt. 

Vanaf 2 juli komt de nieuwe catalogus online en kunt u hieruit bestellingen plaatsen. Wilt u de nieuwe catalogus liever per post ontvangen, zodra deze verschijnt? Dan zijn er drie manieren:

  1. Boek een workshop bij jou thuis! Het is heel eenvoudig: Je nodigt een aantal vrienden/ familieleden uit en ik laat je de nieuwste producten uit de catalogus zien. Uiteraard kun je zelf ook je creativiteit kwijt door met de producten aan de slag te gaan. Je krijgt de catalogus GRATIS.  Kijk in de agenda voor beschikbare data of neem contact met mij.
  2. Iedereen die tussen 31 mei en 1 juli a.s. een bestelling plaatst bij StampinClubNederland van € 60 of meer ontvangt de nieuwe catalogus GRATIS! (max. 1 exemplaar per bestelling)
  3. Stuur een e-mail met uw adresgegevens aan: mail@stampinclubnederland.nl, o.v.v. catalogus 2013-2014 en u ontvangt de catalogus per post voor slechts  € 5,95 inclusief verzendkosten (verzending binnen Nederland).

#########################

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
12 oktober: Compleet verzorgde workshopdag - houd deze datum vrij! 


Ook demonstratrice worden voor Stampin' Up!? Neem vrijblijvend contact met mij op.Tot en met 31 mei € 35 EXTRA producten uitzoeken in je startpakket.


Geen opmerkingen: