dinsdag 28 mei 2013

Bedankkaartjes


Deze kaartjes heb ik gemaakt voor mijn klanten als dank voor het plaatsen van een bestelling via StampinClubNederland. Deze keer heb ik het karton en papier uit de 'Getting Started' Collectie gebruikt. Een leuke collectie karton, inkt en dessin papier die helemaal op elkaar is afgestemd. Het is de ideale basis, wanneer je wilt starten met stempelen. En van hieruit kun je je collectie Stampin' Up! verder uitbreiden. Alle producten zijn los verkrijgbaar.  


Ik heb het Designer Paper Polkadot Parade (126902) gebruikt en het bijpassende Cardstock (121700). De cirkel is geponst met de 1.3/4" Cirkelpons (119850) en de kleine vlinderpons -Itty Bitty Butterfly (129406). Hierbij heb ik eerst de vlinder geponst en vervolgens de cirkel. De gestempelde tekst komt uit de set Pennant Parade (122742). Tenslotte heb ik nog de Stampin' Up! markers (119702)gebruikt om een lijntje rondom de cirkel te maken.

Producten bestellen? A.s. zaterdag 1 juni wordt de volgende verzamelbestelling geplaatst. Wanneer uw bestelling € 60 of meer bedraagt, ontvangt u de nieuwe catalogus GRATIS, zodra deze verschijnt (max. 1 per klant). 

Fijne dag vandaag!

Yvonne

#############################


StampinClubNederland
Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
12 oktober: Compleet verzorgde workshopdag - houd deze datum vrij! 

Ook demonstratrice worden voor Stampin' Up!? Neem vrijblijvend contact met mij op.
Tot en met 31 mei € 35 EXTRA producten uitzoeken in je startpakket.

  

3 opmerkingen:

Sandra007 zei

Ik vond hem erg leuk, dank je wel!

Unknown zei

Leuke kaartjes! Ziet er gezellig uit en dat papier blijft makkelijk hè? :) leuk voor de voorraad.

Je@net zei

Oooh wat zijn ze leuk geworden!