dinsdag 7 mei 2013

Verslag Teamweekend Duitsland - Part 1

Vorig weekend was ik samen met Carine, een collega-demonstratrice uit mijn team, naar Duitsland gereden voor een teambijeenkomst. Het was een inspirerend, creatief en gezellig weekend.


Er waren nog 65 andere collega-demonstratrices aanwezig in de Jeugdherberg van Jever. Daar was een zaal gehuurd, waar we verdeeld over een aantal tafels allerlei projecten hebben gemaakt. Deze waren voorbereid door verschillende demonstratrices. 


Bij aankomst lag er voor iedereen dit mooie doosje op tafel. Wat een leuke verassing! Daarna ging het van start met de projecten.


Het allereerste project was van Nicole. Een craft-doosje met een ontzettend leuk kaartje erop. Ik ga niet teveel verklappen, want een aantal projecten zullen zeker terugkomen tijdens de workshopdag, die we 12 oktober a.s. gaan organiseren.


Na een pauze ging het verder met een techniekronde. Ook weer zo leuk. Aan verschillende tafels werd een kaart of doosje gemaakt met steeds een andere techniek. Was het project af, dan ging het verder naar de volgende tafel. Een gezellige 'stoelendans'! Ik had samen met Carine de 'chalkboard'- techniek voorbereid, zoals ik in mijn vorige bericht al aangegeven had. 


 

Hieronder een aantal voorbeelden van de techniekronde:


Time flies, when you're havin fun! Dus was het alweer tijd om een hapje te eten. Daarna nog even gezellig met z'n allen een wijntje gedronken en ons bedje opgezocht. Op naar de volgende dag!

##############################

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei nieuw: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
18 mei: Verzamelbestelling
1 juni: Verzamelbestelling
12 oktober: Workshopdag - houd deze datum vrij! Informatie volgt binnenkort

Ook demonstratrice worden voor Stampin' Up!? Neem vrijblijvend contact met mij op.
Tot en met 31 mei € 35 EXTRA producten uitzoeken in je startpakket.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuke, mooie en gezellige dingen hebben jullie gemaakt zeg! Ziet er echt heel leuk uit allemaal en zo te lezen was het ook echt een gezellige drukke dag. De tijd vliegt altijd als je iets leuks aan het doen hebt, als je de tijd al hebt... Ben benieuwd naar het tweede deel!
Groetjes Miriam

Je@net zei

Wat leuk, Yvonne. Ziet eruit als een drukke, maar geslaagde dag!

Unknown zei

Het was zeker een gezellige, leerzaam weekend. Voor herhaling vatbaar!Leuke foto's :)
Groetjes Carine