zondag 5 mei 2013

Vlinders

We zien ze nog niet zo heel veel, omdat de temperaturen tot nu toe nogal aan de lage kant zijn, vlinders! Maar op kaarten kun je voor elke gelegenheid wel vlinders gebruiken wat mij betreft. Ik heb onderstaande kaarten gemaakt met de prachtige achtergrond stempel Swallowtail (129216). Deze kun je vinden in de lentecatalogus op pagina 18.

In eerste instantie wist ik niet goed wat ik met de stempel aan moest. Want deze is best groot. Maar ik heb ontdekt dat er genoeg leuke technieken met deze stempel mogelijk zijn.


De eerste kaart heb ik gestempeld met Versamark en vervolgens bewerkt met zwarte embossingpoeder. Daarna heb ik de vlinder ingekleurd met de Stampin' Write Markers.


De andere kaart heb ik voorbereid voor een techniek-workshop, die werd gehouden tijdens het teamweekend in Duitsland afgelopen weekend. Een verslag van dit gezellig weekend en de projecten die ik maakte volgt binnenkort. Op de kaart is de chalkboard techniek toegepast.

Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van zwart karton en whisper white Craft inkt om het effect van een schoolbord te creëren. Leuk om eens te proberen!

Fijne dag vandaag, Yvonne

######################   

StampinClubNederland
Vanaf 1 mei nieuw: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
18 mei: Verzamelbestelling
1 juni: Verzamelbestelling
12 oktober: Workshopdag - houd deze datum vrij! Informatie volgt binnenkort
2 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie technieken heb je gebruikt zeg! Zijn erg mooie kaarten geworden. Ben benieuwd naar het verslag van Duitsland!
Groetjes Miriam

Je@net zei

Wauw, twee heel verschillende, maar allebei prachtige kaarten. Wat een leuke technieken heb je gebruikt, Yvonne!