dinsdag 2 juli 2013

Bloghop - De nieuwe catalogus is er!


Het is zover! Vanaf vandaag staat de nieuwe catalogus online!

En ter gelegenheid daarvan hebben we met het Designteam van SU-per Challenges een bloghop georganiseerd, waarbij je kans maakt om bij elk design-teamlid een GRATIS catalogus te winnen!* Je hebt dus 10x kans om mee te dingen naar de gratis catalogus. Daarvoor moet je het volgende doen:
*(1 catalogus p.p. en collega-demonstratrices zijn uitgesloten van deelname).

1. Een reactie achterlaten op dit bericht EN
2. Volger worden van het SU-per Challenges blog
(3. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je volger wordt van dit blog)

Als je meedoet, ben je als het goed is via het blog van *Krista* bij mij terecht gekomen. Je hebt tot donderdagavond 4 juli (23.59 uur) de tijd om een reactie achter te laten, dan eindigt de bloghop. Ik maak dan zaterdag de winnaar van de catalogus bekend.

En er staan weer veel mooie producten en prachtige nieuwe kleuren in de catalogus! Bestellingen kun je vanaf vandaag plaatsen bij StampinClubNederland. De eerstvolgende verzamelbestelling is 20 juli a.s. Kun je niet langer wachten, dan kun je de bestelling ook vanaf vandaag al plaatsen. De bestelling wordt dan direct bij je thuis afgeleverd (De verzendkosten bedragen € 5,95).

Als je wel kunt wachten en je doet mee met de verzamelbestelling op 20 juli ontvang je bij een bestelling van € 60 of meer een leuke verassing! Je kunt de bestelling mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl

Natuurlijk nog een kaartje die ik met de producten uit de catalogus heb gemaakt. Ik heb hiervoor de nieuwe In Color Crisp Cantaloupe gebruikt en de stempelset Wildflower Meadow (129168) en bijpassende embossingfolder Wildflower Meadow (129376).De Bloghop gaat nu verder naar *Mariska*
Veel plezier en inspiratie toegewenst!

Mocht je onderweg de weg kwijtraken, ga dan naar het SU-per challenge blog

Krista
Mariska

###########################


Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

20 juli: Verzamelbestelling met leuke verassing (vanaf € 60)
3 augustus: Verzamelbestelling
StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?

12 opmerkingen:

Joke Mulder zei

Ik vind het erg leuk om de kans te krijgen de nieuwe catalogus te winnen,ik blader liever door een blad dan dat ik het internet moet starten dat blad leg ik op mijn bureau en pak je dan ook sneller
Groetjes van Joke Mulder

stempelfeest zei

Hey Yvonne,
Wat een SU-feestje vandaag! De blogs en Facebook ontploffen haast van alle berichtjes over de nieuwe catalogus. Jouw kaartje is weer een plaatje!!!
Lieve groetjes,
Mariska

Gerrina zei

Lekker vrolijke kaart! Was lastig hier te komen; bij Krista staat geen aan te klikken regel naar hier, net als dat ik die naar Yvonne ook niet kon vinden... Maar: Ik doe mee aan de hop... Groetjes, Gerrina

Maartje zei

Leuk dat je meedoet aan de hop, deze kleur ben ik volgens mij nog niet tegen gekomen. Zomers kaartje!
Groetjes Maartje

Erna Logtenberg zei

mooi kaartje heb je er mee gemaakt!! Xx Erna

Unknown zei

De kleur komt op de foto wel anders over dan in het echie, dan is de kleur veel zachter. Het is wel een dotje. Leuk als je zo'n kaartje in je brievenbus vindt op je verjaardag.
Groetjes,
Gonny

Aartje zei

Wow wat een geweldige kaart het lijkt net of er diepte inzit, prachtig!
Groeten, Aartje

Caro's Kaartjes zei

Lekker fleurig!

Holly Saveur zei

vrolijke kaart!

Unknown zei

Wauw, wat een gave kaart me een super mooie kleur. Erg leuk gedaan! Natuurlijk wil ik ook graag zo'n papieren exemplaar op mijn deurmat :)

Maaike Huisman zei

Ah, nu lukt het kij ook om een berichtje achter te laten. Erg mooie kaart vind ik dit. Ik dacht eerst: embossingfolder? Welke embossingfolder? Toen zag ik dat hij dezelfde vorm had als de bloem. Erg mooi!
Mag ik meedoen met de kans op een papieren catalogus?
Groetjes, Maaike

Nelleke zei

Mooie kleuren zeg, wauw wat een mooie kaart. Natuurlijk doe ik graag mee met de bloghop. Groetjes, Nelleke