maandag 1 juli 2013

Happy Birthday to you!Afgelopen zaterdag was mijn upline Ute Jung jarig (vorig jaar ben ik bij haar in het team gestart  als demonstratrice).  Uiteraard heb ik haar een kaartje gestuurd, die ik jullie vandaag wil laten zien. Ik heb allemaal ontzettend leuke, nieuwe producten gebruikt. Ik heb ze al een poosje in huis. Maar vanaf morgen zijn ze voor iedereen verkrijgbaar (joehoe!).


De basis van de kaart is een stuk Strawberry Slush (131300). Een van de nieuwe In Color kleuren. Een set van 5 prachtige kleuren die de komende 2 jaar in de collectie zijn opgenomen. En ze zijn echt super mooi! Ik heb de kleur gecombineerd met Island Indigo en Wild Wasabi. Het dessin papier is uit de serie Quatrefancy Specialty (130141) en het vrolijke Gingham Garden (129310).


Ik heb verschillende stempelsets gebruikt. Voor de achtergrond zijn dat de stempelsets Tape it (130715) en Gorgeous Grunge (130517). De cirkel met de ruitjes komt uit de set  Kind & Cozy (129126) en de tekst in de cirkel is gemaakt met een stempel uit de set Label Love (130622). Door met de Stampin' Write Markers direct op de stempel te kleuren kun je de tekst in verschillende kleurtjes afdrukken. Tenslotte, het bloemetje en de takjes. Deze zijn gestanst met Sizzlits dies Little Leaves (114511) en Floral Fusion (115969).

Zoals gezegd zijn alle nieuwe producten vanaf morgen te bestellen bij StampinClubNederland. Dan komt ook de nieuwe catalogus op deze website online. Dus kom gerust morgen terug om een kijkje te nemen. De catalogus liever lekker op de bank doorbladeren met een kop thee erbij? Dat kan ook. Voor € 5,95 (incl. verzenden) valt het ideeĆ«nboek/catalogus op je deurmat. Voor bestellingen of het aanvragen van de catalogus kun je mailen: mail@stampinclubnederland.nl

######################

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?


3 opmerkingen:

 1. Heel mooi Yvonne! Lekker vrolijk ook!
  IK kan niet wachten tot ik lekker met die prachtige nieuwe producten aan het werk kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, gaaf weer! Ze zal echt heel blij zijn met dat kaartje hoor. Mooie zomerse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart, Yvonne, super leuk geworden. En wat een gave kleurtjes zijn dat!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Ik stel het zeer op prijs!

Thanks for your reaction. I really appreciate it!