zondag 7 juli 2013

Vier de zomer en win!

Het is feest bij StampinClubNederland!
Het zonnetje schijnt, de vakantie is begonnen en de nieuwe catalogus is net uitgekomen. Meer redenen hebben we niet nodig om een feestje te vieren, toch?  En jullie kunnen profiteren van dit feestje!
In de maanden juli en augustus worden er elke week verzamelbestellingen geplaatst. Wanneer je in deze maanden een bestelling plaatst bij StampinClubNederland van € 75 of meer, dan maak je kans op een pakket Cardstock & Inkt van de nieuwe In Colors! Een pakket t.w.v. € 36,95! Kijk voor de besteldata aan de rechterzijde op de website.
Elke maand wordt er uit alle gekwalificeerde bestellingen 1 gelukkige winnaar getrokken, die dit pakket bij de bestelling thuisgestuurd krijgt. Je ontvangt maar liefst 5 inkt pads en 20 vel (4 vellen in 5 kleuren)  cardstock, waarmee je de mooiste creaties kunt maken.
 Is dat niet gaaf!
Stuur je bestelling per e-mail naar: mail@stampinclubnederland.nl 
Bestel je voor €150 of plaats je meerdere bestellingen, dan heb je dus meer kans op het winnen van zo'n gaaf pakket. Bestellingen vanaf €75 worden in de maanden juli en augustus bovendien GRATIS verzonden.
En alsof dat nog niet genoeg is ontvangt iedereen die in juli besteld (vanaf €60) een vel van de allernieuwste brads uit de catalogus t.w.v € 6,95.
Een fijne en zonnige dag!

##################################


Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
In juli en augustus GRATIS verzenden vanaf 75 Euro
20 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
27 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
3 augustus: Verzamelbestelling
10 augustus:Verzamelbestelling
17 augustus: Verzamelbestelling
24 augustus: Verzamelbestelling
31 augustus: Verzamelbestelling
StampinClubNederland is er ook bij! Kom je ook?


Geen opmerkingen: