dinsdag 9 juli 2013

Something old, something new....
Nee... het is geen huwelijkskaartje, maar een verjaardagskaartje. Ik heb 'm gemaakt voor het zoontje van vrienden die vandaag jarig is. Maar ik heb er wel iets nieuws en iets 'ouds' voor gebruikt. Dat wil zeggen een set die ook in de vorige catalogus stond (en ook weer in de nieuwe catalogus is opgenomen). Het is de set Blue Ribbon (125981).  

En ik heb een hele nieuwe set gebruikt, namelijk ABC-123 Sketch Alphabet (130565). Een veelzijdige set waarmee je je eigen teksten kan maken. Het leuke is dat de letters niet al te groot zijn en dus goed te combineren zijn met andere stempelsets, zoals Label Love (130622). Een poosje geleden liet ik dit al zien in dit bericht


Voor het kaartje van vandaag heb ik de cijfers uit de set gebruikt om er een achtergrond mee te maken. Het lijkt veel werk, maar dat valt reuze mee hoor. Ik heb ze niet één voor één gestempeld, maar allemaal op een acrylblok geplakt en vervolgens met behulp van Stampin' Write Markers ingekleurd en vervolgens afgedrukt.


Toevallig heb ik ook iets blauw gebruikt :), namelijk het karton Tempting Turquoise gecombineerd met Old Olive, Pacific Point en Tangerine Tango. De blauwe rand is bewerkt met de embossingfolder Chevron (127749).

Wist u dat u bij StampinClubNederland ook een spaarkaart kunt krijgen? Bij elke bestelling wordt het totaalbedrag op de spaarkaart bijgeschreven. Na 10 bestellingen wordt het totaalbedrag bij elkaar opgeteld en mag u bij uw 11e bestelling voor 5% van dit bedrag GRATIS producten uitzoeken.

Fijne dag vandaag!

#######################


Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
 
In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!
20 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
27 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
 
3 augustus: Verzamelbestelling
10 augustus:Verzamelbestelling
17 augustus: Verzamelbestelling
24 augustus: Verzamelbestelling
31 augustus: Verzamelbestelling
2 opmerkingen:

Unknown zei

Die cijfers zijn erg mooi als achtergrond. Dat is nog eens een leuk idee!

Monique Kools zei

Wat een leuk idee Yvonne. Is dus ook heel leuk om met letters te doen :)
groetjes Monique