donderdag 11 juli 2013

Nieuw Challenge bij SU-per Challenges
Vanaf vandaag kun je meedoen met de 11e challenge op het SU-per Challenge blog. Dit keer een sketch om je uit te dagen. Doe je ook mee?
Dit is mijn uitwerking van de sketch:


Ik gebruikte het dessinpapier Gingham Garden (129310). Lekker zomers papier, daar hou ik van. Voor de achtergrond heb ik de stempelset Gorgeous Grunge (130517) gebruikt.


De cirkel komt uit de set Kind & Cosy (129126) evenals de tekst en het bloemetje. Daarop heb ik een roosje geplakt, die ik maakte met Simply Pressed Clay (130685) en Buttons & Buttons Molds (131272). De klei is gewoon wit en kun je kleuren met behulp van navulinkt of je kunt de roosjes en knoopjes inkleuren met de Stampin' Write Markers, zoals ik gedaan heb.

De label achter de cirkel is gemaakt met Chalk Talk Framelits (129983). Een set stansen waarmee je allerlei tags kunt maken. Ik heb de tag iets langer gemaakt, door een stuk karton dubbel te vouwen en vervolgens de snijrand van de stans iets over de vouw te leggen.

Ik ben benieuwd naar jullie uitwerking van de sketch. Je hebt twee weken de tijd om je inzending op het blog te plaatsen.

##################Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
 
In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!
20 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
27 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
 
3 augustus: Verzamelbestelling
10 augustus:Verzamelbestelling
17 augustus: Verzamelbestelling
24 augustus: Verzamelbestelling
31 augustus: Verzamelbestelling

2 opmerkingen:

Unknown zei

Heerlijk zomers kaartje!

Je@net zei

Wat een vrolijk en zomers kaartje. Leuk geworden, Yvonne!