zondag 14 juli 2013

Hello ThereDit eenvoudige kaartje is een CASE (oftewel kopie), die ik zag op dit blog.


Ik vond de kleurencombinatie erg mooi. Dat kan ook eigenlijk niet anders, want ze komen allemaal uit de nieuwe In Color kleurgroep. Het zijn de kleuren Coastal Cabana, Strawberry Slush, Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding. 


De gebruikte set is Mosaïc Madness (130249) en de tekst komt uit de set Happy Day (130297). Het stuk cardstock heb ik bewerkt met de embossingfolder Modern Mosaic (129984).

Aankomende zaterdag plaats ik een verzamelbestelling. Je kunt je bestelling nog mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl. En als je bestelling € 60 of meer bedraagt ontvang je bovendien een leuke verassing!

Wist u dat u bij StampinClubNederland ook een spaarkaart kunt krijgen? Bij elke bestelling wordt het totaalbedrag op de spaarkaart bijgeschreven. Na 10 bestellingen wordt het totaalbedrag bij elkaar opgeteld en mag u bij uw 11e bestelling voor 5% van dit bedrag GRATIS producten uitzoeken.

########################


Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland
 
In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!
20 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
27 juli: Verzamelbestelling GRATIS een vel brads bij uw bestelling vanaf  €60
 
3 augustus: Verzamelbestelling
10 augustus:Verzamelbestelling
17 augustus: Verzamelbestelling
24 augustus: Verzamelbestelling
31 augustus: VerzamelbestellingGeen opmerkingen: