woensdag 28 augustus 2013

Nieuwe actie in september en presentatie

Want nog 1 nachtje slapen en dan is de herfst-/ wintercatalogus er! 
Mijn klanten hebben al een exemplaar in de brievenbus ontvangen. En vanaf morgen staat de catalogus online op de website voor iedereen om in te zien en kan er besteld worden. 
Omdat het toch altijd een feestje is, wanneer een nieuwe catalogus gelanceerd wordt. Gaan we nog even door met de leuke acties bij StampinClubNederland:

AUGUSTUS:
In de maand augustus (laatste bestelling 31 augustus a.s.) maakt u bij besteding vanaf € 75 nog kans op een inktpad & cardstock kit In Color '13-'15 t.w.v. € 36,95.
En bij besteding van € 60 ontvangt u een velletje candy dots naar keuze GRATIS.

Deze maand kunt u tevens nog profiteren van de designer papier actie 3 kopen = 1 gratis.
En nog tot eind deze maand zijn de losse stempels nog verkrijgbaar.
Kijk even op [deze pagina]  voor alle acties & aanbiedingen.

****************

SEPTEMBER:
Als u in de maand september bij StampinClubNederland besteld. Mag u GRATIS een product uitzoeken t.w.v. 10% van het bestelbedrag -minimum besteding is € 60. Dus wanneer u in september een bestelling plaatst van € 60, mag u een product t.w.v. € 6 uitzoeken. Bij besteding van € 75, is dat € 7,50 en bij besteding van € 100 is dat maar liefst € 10.

Kijk voor een overzicht van de besteldata aan de rechterzijde van de website. Stuur uw bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl of gebruik het contactformulier.

PRESENTATIE NIEUWE CATALOGUS
Op zaterdag 7 september is de presentatie van de herfst-/ wintercatalogus bij mij thuis van 14.00-17.00 uur. Kom gezellig langs en bekijk de nieuwe producten en diverse voorbeelden. Tevens kun je (tegen een kleine vergoeding) een kaart maken en uiteraard de herfstwinter-/ catalogus meenemen. Wil je meedoen met de workshop deze dag, stuur dan even een mail naar: mail@stampinclubnederland.nl


Ik heb een aantal nieuwe producten al in huis en heb er deze twee kaarten van gemaakt. Voor beide kaarten gebruikte ik de stempelset en pons Christmas Collectibles. Als u zowel de pons als de stempelset aanschaft ontvangt u 15% bundel korting! Ik combineerde dit met de cirkel uit de stempelset Kind & Cozy en het dessinpapier en lint uit de nieuwe wintercatalogus.


Wil je één van deze kaarten maken? Kom dan gezellig langs op zaterdag 7 september en schuif tussen 14.00 en 17.00 uur aan! Opgeven kan via de mail of het contactformulier.

Een fijne dag vandaag.

***********************************

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

Actie augustus:  kans op een Cardstock & Inktpad kit t.w.v. € 36,95 en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden (bij bestellingen vanaf € 75)!

31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
Op deze datum kun je ook je herfst- en kerstproducten bestellen uit de nieuwe herfst-/wintercatalogus.

Actie september: gratis producten t.w.v. 10% van het bestelbedrag (minimaal € 60).
2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kerstkaarten, Yvonne!

Unknown zei

Super gave kaarten, erg mooie kerstkaarten zeg!