dinsdag 27 augustus 2013

Workshop dag 12 oktober: nog een paar plekjes!


Op 12 oktober 2013 van 10.00 tot 16.00 uur organiseren we een geheel verzorgde workshopdag met Stampin' Up! Wil je kennismaken met Stampin' Up!, leuke ideeën opdoen en een gezellig, ontspannen dag beleven? Kom dan naar de workshop dag. 
Er zijn nog een paar plekjes vrij. 

De kosten bedragen € 37,50 per persoon. Dat is inclusief koffie, thee, lunch en twee consumpties per persoon en alle materialen die je nodig hebt voor de projecten. We maken in totaal vier projecten, waaronder een doosje met bijpassende kerstkaarten, twee techniekronden, waarbij we gebruik maken van verschillende technieken en een cadeaudoosje. Hieronder kun je alvast een sneakpeak van de projecten zien:De dag vindt plaats in Hoogkarspel (NH) en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (er is een treinstation op 5 minuten lopen). Bovendien is er voldoende parkeerplek. Geef je op per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl want vol=vol!

**************************************

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
Op deze datum kun je ook je herfst- en kerstproducten bestellen uit de nieuwe herfst-/wintercatalogus.

1 opmerking:

Je@net zei

Klinkt goed, Yvonne, en ook de sneaks zien er veelbelovend uit!