zaterdag 24 augustus 2013

Tape it!


Vandaag een berichtje met twee totaal verschillende kaarten. Dat vind ik namelijk zo leuk aan de (meeste) producten van Stampin' Up!, je kunt ze voor meerdere gelegenheden gebruiken. Waardoor je het maximale uit de stempelset kunt halen. 

Ik heb hiervoor de stempelset Tape-it gebruikt. Een hele leuke set met verschillende 'stroken' die lijken op -de momenteel zo populaire- washi-tape. Met deze set kun je dus je eigen 'washi-tape - look' creëren. Maar er is meer mogelijk:


De eerste kaart is een verjaardagskaart met kaarsjes; de diverse stroken uit de set zijn stempeld, vervolgens uitgeknipt en met Stampin' Dimensionals opgeplakt. 
Je kunt de vlammetjes zelf knippen. Maar ik heb voor de vlammen het vleugeltje gebruikt van de Bird Builder Punch en deze beïnkt met wat Tangerin Tango inkt.


Maar je kunt de stroken ook horizontaal boven elkaar plakken. En dan krijg je een heel andere kaart, dit keer voor de kerst. Een ster bovenop uit de set Simply Stars. Ook al zo'n leuke set, die voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden. En voor een leuk prijsje - slechts  €13,95 (clear). De achtergrond is geëmbost met de embossingfolder Woodgrain.

Nog tot eind augustus kun je profiteren van gratis verzendkosten bij besteding vanaf € 75 en daarmee tevens kans maken op een inktpad & cardstock kit In Color 2013-2015 t.w.v. maar liefst € 36,95! Er is nog één verzamelbestelling te gaan op 31 augustus a.s. Dan kun je tevens producten bestellen uit de nieuwe herfst-/ wintercatalogus! Stuur een mail naar: mail@stampinclubnederland.nl of gebruik het contactformulier aan de rechterzijde.

****************************************

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
Op deze datum kun je ook je herfst- en kerstproducten bestellen uit de nieuwe herfst-/wintercatalogus.

1 opmerking:

Leintje* zei

Wederom super leuke kaarten Yvonne! En dat vind ik nu zo leuk aan de stampin up! producten, je kan er alle kanten mee op. Fijn weekend nog.

Groeten, Marjolein*